Despre noi

Info şi contact

Despre noi

S.C. Grup Construcţii Est S.A, încă de la înfiinţare, s-a constituit ca o unitate axată în primul rând pe componenta de calitate în construcţii. Colectivul firmei este alcătuit din specialişti de înaltă calificare specializat în execuție, lucrând cu materiale şi echipamente de înaltă tehnologie, dotarea cu astfel de utilaje fiind o prioritate.

Scopul nostru e acela de a asigura servicii în condiţii de deplină securitate, atât pentru factorul uman cât şi pentru mediul înconjurător, respectând cerinţele clienţilor noştri.

Urmărim să ne dezvoltăm permanent, să ne însuşim tehnologii de ultimă generaţie, să folosim materiale noi pentru a putea răspunde exigenţelor clienţilor noştri.

Calitatea lucrărilor executate, respectarea termenelor de execuţie din contractele încheiate cu partenerii de afaceri, precum şi seriozitatea şi responsabilitatea de care dăm dovadă pe parcursul lucrărilor, ne recomandă.

Organizaţia are implementat un sistem de management integrat - calitate, protecţia mediului, sanătate şi securitate în muncă - care urmăreşte creşterea satisfacţiei clienţilor prin îmbunătăţirea continuă a proceselor și produselor oferite de organizaţie. Ne preocupă asigurarea conformităţii cu cerinţele clienţilor, respectarea reglementărilor aplicabile privind protecţia mediului şi asigurarea securităţii şi sănătăţii personalului propriu şi a părţilor interesate.

Planuri detaliate

Execuţie rapidă

GCE - Construim orice. Dar nu ORICUM.+4 0232 253 044